Слави Трифонов силно разтревожен за подчинените си!

Слави Трифонов е дълбоко огорчен и в силен стрес точно преди най-светлия християнски празник – Възкресението на Иисус Христос, научи Kliuki.bg. Хората на Дългия го плашат с бунт и напускане. Проблемът не е от вчера и цели две години хората му мрънкат заради ниските си заплати. Водещият на култовото шоу по Би Ти Ви, макар да е продуцент на различни развлекателни програми и досега е сред най-успешните телевизионери, произвел толкова запомнящи се предавания, е ужасно притеснен заради недоволството на екипа си. Хората, които работят за имиджа му, недоволстват. Дългия цели десет години не е увеличил заплатата им. В добавка тези, които се трудят неуморно за Дългия, всяка вечер на телевизионния екран трябва да са му абсолютно винаги на разположение.

[caption id="attachment_313124" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов[/caption]

Подчинените му надигат вече вой от факта, че работят за гологлавия телевизионер едва ли не както собствениците на кравешки обор - без почивен ден, без празници, всеки  делник, без да се наслаждават и на миг отдих. В добавка мобилните им телефони трябва да са винаги включени и да бъдат на повикване, Екипът му сравнява работата си като тези на хирурзите, които също трябва да са на разположение, дори и когато се забавляват в извън работно време, телефонните им мобилни устройства е забранено да си ги изключват. Но за разлика от тях, недоволстват от екипа на Дългия, получават за труда си солидно възнаграждение, а те „имали” и хули, и скърцане със зъби, че и обиди. Вярно, не отричат от бенда му, да работиш за Слави Трифонов си е наистина „друга бира”, престиж, имидж, уважение, но портфейлът ти не набъбва, а напротив, паричните постъпления в него не са мръднали от десетилетие, гневят се подчинените му.

За да парира поне част от гнева им, Слави Трифонов е разрешил на музикантите да участват в представления и програми и извън предаването му. Единственото условие, което поставил шоуменът пред екипа си, било да знае къде пеят и играят и да дават процент от хонорара си. Слави Трифонов спазвал обещанието си и извън шоуто. Неговите хора можели да участват в други развлекателни предавания, сватби и партита на богаташи, но само ако и отсрещната страна била акуратна и спазвала договорката.