Ирина Шейк започва кариера и в киното!

Ирина Шейк, която по настоящем е любима на известната футболна звезда Кристиано Роналдо, ще направи своя дебют за кино индустрията. Красивата руска моделка ще се снима в новата версия на филма "Херкулес", където главната роля ще се изпълнява от Дуейн Джонсън, познат ни под прозвището Скалата.

Разбира се, Роналдо е дал своето съгласие съблазнителната му половинка да се снима във филма, където тя ще има и доста люовни сцени със Скалата. Все пак, както се пише и в "Actualno.com", Ирина ще изиграе принцеса Мегара, която според гръцката митология е дъщеря на Креонт. Той дава дъщеря си за жена на Херкулес след като спасява града им от атаки. Като цяло това е легендата, която търпи различни интерпретации относно живота и брака между Херкулес и Мегара в различните филмови интерпретации.

Настоящият филм за Херкулес с участието на Ирина Шейк се очаква да излезе по кината още това лято. Той е под режисурата на  Брет Ратнър и ще бъде във формат 3D, очакват се доста сценични ефекти и по-малко песни и танци.

[caption id="attachment_313145" align="aligncenter" width="237"]Световно известната руска красавица Ирина Шейк Световно известната руска красавица Ирина Шейк[/caption]

Извън киното Ирина е световно известен супер модел, която е годеница на Кристиано Роналдо и планира с него семейство, брак, деца. Както и двамата са казвали, отношенията им са сериозни, но на този етап от живота си Ирина обича много професията си и не може да се откаже от кариерата на супер модел. Затова все още не са предприели нещо по-сериозно в личен план.