Деян Донков присъствал на раждането на второто дете на бившата си!

Както е известном, символа за красота на няколко поколения дами Деян Донков, който е всъщност доста талантлив актьор, има само едно дете от колежката си - чаровната Анастасия  Ингилизова. Общият им син се казва също Деян и вече е ученик, но Анастасия неотдавна роди и второ дете - пак момче от връзката си отново с представител на артистичните среди - Христо Петров, който играе в Народния театър.

[caption id="attachment_313182" align="alignright" width="300"]Деян Донков присъствал на второто раждане на бившата си Деян Донков присъствал на второто раждане на бившата си[/caption]

И в изданието "Всеки ден" се казва, че въпреки раздялата си, Деян Донков и Анастасия Ингилизова поддържат много близки, дори приятелски отношения все още, дотолкова, че когато се раждало второто момче на Анастасия, Донков и Христо Петров били на раждането, което със сигурност не е обичайна ситуация. Но все пак говорим за свободомислещи и артистични хора, които определено имат по-различно разбиране за живота от традиционното.

[caption id="attachment_313183" align="alignleft" width="300"]Анастасия Ингилизова, популярна българска актриса от новото поколение Анастасия Ингилизова - популярна българска актриса от новото поколение[/caption]

Както е известно, от доста време Деян Донков споделя живота си с красивата, млада и много талантлива актриса Радина Кърджилова. Те все още нямат деца, но ако и това се случи, всички заедно ще участват в една голяма артистично семейна история, напомняща латино сериал. Сериозно погледнато, да се разделиш с някого и все още да го уважаваш е истински честно и човешко отношение, на което повечето хора не сме способни и разделите ни с любим човек се превръщат в ад, който и децата ни преживяват.