Диляна Попова поставила условие на Асен Блатечки, за да забременее! Актрисата го накарала да похарчи цели 200 хил. лева за ново жилище, в което да отглеждат бъдещето си дете!

Красавицата Диляна Попова е поставила ултиматум пред Асен Блатечки, за да роди. Оказва се, че именно актьорът е искал дете от колежката си, въпреки че вече има от брака си. Миналата година Блатечки осъзнал, че обича любовницата си и трябва да се разведе. Той искал да започне ново семейство с Диляна, но актрисата не минала никак евтино. Тя заявила на любимия си, че ако иска да създадат семейство и да отгледат свое дете, той ще трябва да осигури жилище на двамата и евентуалното им бебе.

[caption id="attachment_313197" align="alignright" width="300"]Диляна Попова забременяла с условие към Асен Блатечки Диляна Попова забременяла с условие към Асен Блатечки[/caption]

Така се стигнало до покупката на огромния апартамент в кв. Лозенец, който струвал около 200 хил. лв., пише ПИК. В момента двамата живеят именно там, но тъй като Асен Блатечки е бил женен по време на сделката, жилишето е писано на името на Диляна Попова, което е известен риск от страна на актьора.

Kliuki.bg припомня, че Асен Блатечки изостави съпругата си Катерина още в края на 2013 г., но едва преди седмици се разбра официално от медиите за измяната на актьора. Именно от зимата насам той живее заедно с Диляна Попова в шикозен апартамент в столицата. Двойката очаква и своето първо общо бебе.

Любовната афера между Диляна Попова и колегата й Асен Блатечки обаче датира далеч преди съвместния им живот и бременността на актрисата от Love.net. Те имат по-специални взаимоотношения от 2010 година, когато играха заедно в "Стъклен дом". След това Блатечки няколко години се опитвал да превъзмогне влечението си към Попова, но така и не успял и в крайна сметка напуснал жена си, за да създаде ново семейство.