Валя и Моро още не са забравили Марина Певтичева, а ги чакат още две предизвикателства

Валя и Моро се завърнаха в „Къртицата” и се чувстват добре...засега!

Шеметната циганска двойка отново е в Базата. Не е ясно какво са замислили отново коварните Иван и Андрей, но със сигурност ни очакват нова поредица скандали и развилнели се хормони в шоуто.

От играта неочаквано отпадна не само най-добрия претендент за Голямата награда в „Къртицата”, но и мъжът, който усърдно поддържаше „любовната нишка”, без която всяко реалити би било постно. Борислав освен това провокираше непрекъснато останалите и беше безопасна мишена за сценаристите. След като си тръгна обаче възможността за страст и скандал в Базата рязко намаля и от там рейтинга главоломно се срути.

[caption id="attachment_313227" align="aligncenter" width="300"]Двамата са заели ключови позиции Двамата са заели ключови позиции[/caption]

Иван и Андрей обаче нямаше да са Иван и Андрей, ако не бяха идейни и предприемчиви. Тандемът изкара познатия коз за сблъсъка на цивилизациите и този път не става въпрос за конфликт „Емо Каменов вс. Змея”.

Коварните продуценти взеха, че вмъкнаха в играта отново Валя и Моро, научи kliuki.bg. Циганското семейство е удобно настанено в Базата и се ползва с изключителен интерес от Групата.

morovalya

[caption id="attachment_313232" align="aligncenter" width="300"]Изкушения дебнат от всякъде Изкушения дебнат от всякъде[/caption]

Играчите попиват всяка подробност за това как ги възприемат от вън, какво е било миналата година и...сладки спомени за Маринчето. Бургаското изкушение, което едва не раздели Валя и Моро, все още присъства в мислите им. Шавливият реалити герой не просто разстроил децата с постъпката си, но и майка му го прокудила от дома. Жена му пък още му натяква, но явно не толкова често, защото новите й зъби още са си на мястото.

Лошото в цялата идилия, която в момента цари в Базата е, че поне две моделки са облечени доста леко, а всички знаем как действа това на семейството. Коя ще се превърне според вас в поредния клин между Валя и Моро?!