Глория е решила да отложи голямата стъпка с новото бебе за след американското си турне

От скоро плъзна новината, че Глория работи по второ бебе и че възнамерява да осъществи плановете си на Великден. Певицата в момента е в Белград при сръбския си възлюбен, който е композитор, пише Goreshto.net. Очакваше се именно сега те да си направят бебе, но това ще остане явно за лятото, защото днес се появи информация от Signal.bg, която гласи, че Глория ще стартира свое американско турне през месец май.

Американската приказка на Глория ще започне на 9 май, когато тя ще се изправи пред хиляди фенове в Чикаго. А последното представление от красивата фолк дива ще бъде на 8 юни в Кейп Код. Можете да видите пълната програма на турнето в поста, който сме изложили на вниманието ви по-долу.

[caption id="attachment_313274" align="alignright" width="300"]Глория ще изчака да мине турнето й в САЩ, след което ще се отдаде на отдих с любимия Глория ще изчака да мине турнето й в САЩ, след което ще се отдаде на отдих с любимия[/caption]

Глория имала любовни отношения с въпросния композитор от три години, но много умело го е пазила в тайна. Очевидно точно заради това са честите й прескачания до Сърбия, които тя все оправдаваше с фенски пристрастия към Цеца Ражнатович. Най-вероятно фолк певицата си е търсила повод да се види с любимия си, който бил също толкова популярен в родината си, колкото е Глория у нас, научи Kliuki.bg.

Въпреки че скоро ще навърши 41 години, изпълнителката на "Присъда" е твърдо решена да дари своя възлюбен с дете. Той е с 2 години по-млад и може би все още няма поколение. Съвсем скоро Симона Загорова може да си има сестриче или братче, но първо трябва да мине американското турне на примата на родния поп-фолк.

[caption id="attachment_313276" align="aligncenter" width="500"]Снимка: Signal.bg Снимка: Signal.bg[/caption]