Рачков побърка Маги Халваджиян с щуротии и накара Нети да „върне финала” за гвоздея на програмата си

Рачков нацелува чуждо пред погледа на целокупния български народ!

В стремежа си да побърка любимия си продуцент – Маги Халваджиян, актьорът сътвори всякакви щуротии. Целта му се осъществи в рамките на няколко предавания и арменецът намекна за неговото отстраняване в пряк и преносен смисъл. На Рачков заплахите му подействаха само за катализатор и той подкара нова канонада с номера на сцената.

Върхът на всичко беше, че пожела Нети да „върне финала” на изпълнението си. Въпросният „финал” е къдрокосо изкушение с дълги крака в черен сценичен костюм. Рачков не се сдържа и дублира „изпълнението си” от миналата година, видя kliuki.bg.

Е, страстната целувка тогава беше и смешна, и трогателна, защото Митко и Мария за първи път си позволиха нещо подобно на публично. След снощи обаче въпросителните са няколко – Оцеля ли Рачков като се прибра у дома? Има ли „проблем в Рая”, за да „откача” и да провокира толкова на сцената? Само актьорска импровизация ли беше преследването на „финала” на Нети?

Докато Мария водеше с Алекс Раева „България търси талант”, Маги Халваджиян обичаше да повтаря при всеки повод: „Това на Рачков никак няма да му хареса!”. Каквато и да е истината за връзката между влюбените „Господари на ефира”, „това” на Мичето Игнатова също няма да й хареса!

Е, шоуто им се получи както винаги, но ако посрещнат с точилката Рачков, „Като две капки вода” няма да е толкова успешно, колкото сега. Виж какви ги натвори немирникът във ВИДЕОТО ТУК!