Слави Трифонов вече е убеден, че чудеса съществуват!

Истинско чудо се случи на Слави Трифонов, който не може да повярва, че го е споходило такова щастие. Шоуменът вече е далеч по-благосклонен към подчинените си, а и към онези, които среща в ежедневието, защото е страшно признателен към съдбата.

А поводът е, че той наистина се излекува и захвърли черните очила, без които буквално не можеше да направи и крачка. Слави Трифонов не просто не се появява с тях в студиото си, а живее един съвсем нормален живот. От множествената склероза зрението му бе на път да изчезне съвсем като го дразнеше и най-малката светлина. Походката му беше неуверена, а колегите му смятаха, че това е краят на пълноценния му живот.

[caption id="attachment_313292" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов се излекува и вече вярва, че чудесата съществуват Слави Трифонов се излекува и вече вярва, че чудесата съществуват[/caption]

Е да, но се случи чудото. Оказа се, че Слави Трифонов се е повлиял отлично от нова терапия, която подменила всички клетки в тялото му. Уредът, с който се лекува, изпълва организма с кислород и наистина го е превърнал в нов човек. Слави Трифонов ходи на терапията от няколко седмици и в момента се чувства като прероден.

"Да, Слави Трифонов вече вярва в чудеса и смело може да заявим това. Той беше на път да се отчае, когато разбра за въпросната терапия. В началото изобщо не вярваше, защото досега нищо не бе успяло да му помогне. Този път обаче чудото стана. И Слави Трифонов е убеден, че не само модерните апаратури, а най-вече силното желание и Божията воля са му помогнали да се избави от болестта си", коментират хора от екипа на "Шоуто на Слави".

От известно време Слави Трифонов станал далеч по-спокоен и се държал нетипично лъчезарно с всички около себе си. Колегите му отдават това на безмерното щастие от преборената болест и се надяват, че оттук нататък Слави Трифонов ще промени живота си.