Анелия не си взе поука след миналогодишния скандал и пак пробва стария номер

Анелия хвърли ръкавицата отново в лицето на Емилия. Жените на Коко Динев пак ще се счепкат и то с благословията на свекървата, подозира kliuki.bg. Миналата година настоящата половинка на бизнесмена вдигна страшен панаир във Фейсбук като разбра, че бившата си е организирала среща с феновете в „Кошарите”. Тогава Емилия с право попита: Защо да не я покани у тях като така и така й плащат за личните празници?! Отзвукът от думите й беше толкова силен, че дори самодоволната Анелия се смири и премести планираното мероприятие на друго място. Двете после пак се помириха, но пък лъсна ясното доказателство, че свекървата все още обожава бившата снаха, пренебрегва настоящата, а за малкия Иван буквално пет пари не дава.

Въпреки клетвите, че недоразуменията и войните са приключили, отново се разразява буря и то – подклаждана от прословутата Беба. И тази година Анелия ще прави среща с фенове, и отново мястото на срещата ще е „Кошарите”. Певицата мазно покани почитателите си във Фейсбук – точно на Великден: анелия

Докато Емилия празнува със семейството си, съперницата й продължава да навира факта, че все още е подкрепяна дори финансово от майката на Коко. Единствената възможност това да не е нагла провокация е двете да са се разбрали след години омерзение. У нас има примери за цивилизовано отношение между бивши съпрузи, новите им половинки и дори останалата рода. Аня Пенчева превърна мъжете си в приятели. Мария Игнатова танцува на сватбата на бившия си с Яна....Дали са израснали толкова Емилия и Анелия?!