Поп-фолк певицата Кали се закани да натири децата си

Чалга изпълнителката Кали се превръща в спартанска майка. Тя ще използва нетрадиционни за нашите страна методи. Целта на певицата е да не превърне децата си, трите момчета, в поредните мамини синчета, които не могат да вземат самостоятелни решения и до дълбока старост са прикрепени към „полите” на майките си.

Пред зрителите на „Тази сутрин” Кали сподели, че е категорична в решението си. А то е да направи от трите си мъжки рожби достойни мъжаги, които умеят сами да се преборват с трудностите на живота.Изпълнителката, която наскоро роди третия си син Александър е убедена, че е взела правилното решение. Тя обясни, че в живота и кариерата си се е нагледала на глезльовци, от които не може да се очаква нищо красиво, конструктивно, а и не умеят да направят щастлива жената до себе си. Защото са безволеви, нерешителни и нямат хъс за нищо. Заради погрешно възпитание.

[caption id="attachment_313340" align="alignright" width="300"]Красивата Кали Красивата Кали[/caption]

Признава, че до седмата му година е угаждала много на най-голямото си момче Георги /Жоро/. С това му направила лоша услуга. Затова решила да обърне „палачинката”. Когато завърши 7-ми клас, ще го остави сам да си носи документите и да избере училището, в което иска да продължи образованието си. Кали е категорична, че след като навършат пълнолетие, след абитуриентския им бал ще ги натири на улицата, за да се оправят сами. И да вземат решения като истински мъже. Методите вече й са в сила. На най-големия си син дава определен бюджет за седмицата. Изхарчи ли го неразумно, оставя го сам да търси вариант.

Поп фолк дивата е доволна от бащите на децата си. Твърди, че с предишните двама съпрузи е запазила добрите отношения и че те са достойни родители. Надява се с третия си мъж, който е баща на последното й дете да останат много влюбени, както  досега и да остареят заедно. Въпреки че между тях много често прехвръкват искри, не са престанали да се обичат. Убедена е, че ако и сега не се получи, повече мъж няма да прекрачи прага на жилището й.