Брендо пак залитна по старата си любов

Новата на Евелин Банев се оказа старата му любов. Красивата Снежина Вълкова е била забелязана многократно в имението на Брендо, където той излежава присъдата си под домашен арест. Двамата вече изобщо не се криели и явно се показвали заедно на терасата и на други видни места от жилището, което е било забелязано от техните съседи, пише Hotnews.bg.

[caption id="attachment_313351" align="alignright" width="300"]Стана известна възлюбената на Брендо Стана известна възлюбената на Брендо[/caption]

Брендо имаше доста сериозни любовни взаимоотношения със Снежина Вълкова още преди години, но тогава връзката им се разпадна покрай отвличането на дъщерята на мафиота, припомня Kliuki.bg. Евелин Банев се бе върнал при съпругата си Моника, с която се опитваше да изглади брака си в името на детето, което изживя истински кошмар повече от месец. В крайна сметка обаче явно нещата не са се оправили и Брендо отново се е отдал на удоволствия с безкрайно красивата и привлекателна Снежина Вълкова.

[caption id="attachment_313353" align="alignleft" width="300"]Снежина Вълкова пак омагьоса Брендо Снежина Вълкова пак омагьоса Брендо[/caption]

Малката Лара вече не живее в България. След отвличането тя бе пратена в Лондон, където ще довърши образованието си и надали някога ще се върне за постоянно у нас. Явно това дава още по-голяма свобода на Бредно да води любимата си вкъщи и да прави на воля каквото реши с чужди жени, след като детето му няма да види, че не е с майка му.

Старата любов не хващала ражда, казват мъдрите хора. В случая на Брендо точно така излиза, защото той може да има всяка, но продължава да залита към Снежина Вълкова.