Стефан Данаилов се пребори с коварна болест, но остана без опората в живота си

Стефан Данаилов загуби Мария, която му беше опора и закрила през целия им съвместен живот.

Съпругата на един от най-обичаните български отиде си отиде скоропостижно, седмици след като всички посрещнаха с радост новината, че всенародният любимец е преборил коварната болест.

Мария издъхна в Трета градска болница, съобщават от ПИК. Загубата съсипала Стефан Данаилов, който отново се почувствал зле физически. Заради състоянието на актьора снощи паднало представлението на „Пигмалион” в Народния театър.

[caption id="attachment_313369" align="aligncenter" width="300"]Стефан Данилов загуби съпругата си Мария Стефан Данилов и Мария[/caption]

Съпругата на Мастера му беше спътница и опора в продължение на няколко десетилетия. Навремето първата столична красавица и известен модел е загърбила брака с известния Вили Цанков, за да послуша гласа на сърцето си.

От любов към Стефан Данаилов напуска уредения си живот с малкия си син Росен, който е сред най-успешните продуценти у нас. Красавецът още не е бил толкова популярен, колкото след „На всеки километър”, но Мария рискувала всичко заради него.

Тя е неотлъчно до Стефан Данаилов и когато се радва на всенародна любов, прощава е изневерите му, подкрепя го след 10 ноември, когато всички го изоставят, преглъща скандала с Ирен Кривошиева и Владо и го подкрепя, докато се лекува в Париж.

Стефан Данаилов от своя страна приема сина й като свой и децата му за свои внуци. Непрекъснато се показва признателността си към нея и навсякъде споделя, че нямаше да е това, което е, без Мария.

Екипът на kliuki.bg изказва съболезнования на Стефан Данаилов и семейството му!