Део не е на себе си, той ще изпие горчивата чаша до дъно...

Смразяваща за Део новина. Любовта на живота му Лора Караджова ще сложи халката. Тази халка, която така и не пожела да сложи с него, сега ще я надене заради Валентин Славов. Новината идва само месец след обявяването на бременността на певицата, което също бе голям шок за Део.

"Години наред Лора лъжеше Део, че го обича, а накрая не пожела да направи семейство с него." - споделят с възмущение близки до Део.

[caption id="attachment_313388" align="alignright" width="300"]Лора Караджова срази Део! Освен че е бременна, ще се и омъжва! Лора Караджова срази Део! Освен че е бременна, ще се и омъжва![/caption]

В техните думи има огромна доза истина, защото Караджова не искаше нито бебе, нито брак и 7 години се придържаше към тази теза. Затова и се разделиха с Део. Сега обаче излиза като оправдание всичко изречено от нея по време на връзката им. Явно щерката на Данчо Караджов е искала семейство, но не и с Део.

Лора Караджова възнамерява да се омъжи в най-скоро време, защото желае да роди своето бебе като законна съпруга, научи Kliuki.bg. Затова тя вече е започнала с плановете по церемонията и тържеството и най-вероятно през лятото ще я видим в ролята на булка. За Део пък остава разочарованието и усещането, че е бил измамен.