Валериева не пропуска да следва плътно примера за най-добрата си приятелка...и става смешна като нея

Моника Валериева не пропусна да се подведе по най-новата кифленска мода!

Моделката скоро няма да блесне с професионални изяви и дори с известно футболно гадже, но винаги е в час с най-актуалните „тенденции” в правенето на чупки и стойки във Фейсбук!

Моника Валериева не пропуска да следва светлия пример на Николета и най-близката си приятелка Андреа, видя kliuki.bg. На стената й в социалната мрежа ще се натъкнете на селфита с въздушни целувки, ококорени очи, обици като полюлеи и какво ли още не...Последния поздрав от госпожица Валериева обаче е да „целуне” феновете за лека нощ с провокативна снимка по ефирна нощница.

Смуглата изкусителка се показа за феновете като същински мъжки блян – сатен, изящно тяло, силикон...и ударна доза грим! valerieva Ако вярваме на Николети, Андреи и такива като Моника Валериева, нормалните жени, които си лягат само след измити зъби и душ, са демоде! Но силиконовите диви не са съвсем виновни. Снимката на Валериева до момента е харесана от над хиляда фена, което значи, че във фалша няма нищо лошо! Или поне – за всеки влак си има пътници!

Преди година беше на мода звездите да се снимат натюр или като стават от сън. Тогава се тестваше стария израз: „Мъж се избира като го видиш пиян, жена – как изглежда като се събуди”.

Когато Моника Валериева рискува да е „демоде”, тогава ще я признаем за смела красавица!