ММА борецът Георги Валентинов посегна на Златка Райкова?!

Мегаскандал е на път да се разрази в светските ни среди, след като публично бе оповестена новината, че ММА борецът Георги Валентинов е посегнал на приятелката си Златка Райкова и дори е счупил носа й.

Ясно е, че Златка Райкова доста пъти си е търсила белята, а и самата тя открито е признавала, че си пада по лошите момчета. По време на връзките й с различни мутри от подземния свят тя е била пошляпвана не веднъж, за което сама е споделяла. За Георги обаче говореше тъкмо обратното и се скъкваше да тръби, че той я гледа като принцеса и не дава и перце да се докосне до нея.

[caption id="attachment_313471" align="alignright" width="300"]Бита ли е Златка Райкова от Георги?! Бита ли е Златка Райкова от Георги?![/caption]

Снимка, разпространена в интернет обаче показва, че носът на Златка Райкова е твърде променен. От предишното й съвършено право, тясно и леко вирнато на върха носле, няма и помен. Носът на Златка Райкова е удебелен, леко изкривен и по-скоро прилича на претърпял инцидент.

"Георги здраво е ошамарил Златка Райкова. Явно е потренирал върху нея. А и кой знае какво е направила, за да го предизвика така. Не забравяйте, че Златка си е доста шавлива и може Георги да я е спипал, докато оправя някой от приятелите му", коментират потребители в интернет форумите.

[caption id="attachment_313473" align="aligncenter" width="300"]Сами преценете кое мнение по случая с носа на Златка Райкова ще подкрепите Сами преценете кое мнение по случая с носа на Златка Райкова ще подкрепите[/caption]

Други обаче разсъждават по-оптимистично и според тях носът на Златка Райкова си е абсолютно същият от преди, с малката разлика, че снимката не е обработена с фотошоп. "На фотошопа всеки може да се докара като манекен. Жената просто е забравила да се пипне тук-там, преди да се пусне в мрежата и вече я изкараха пребита", пишат потребители и фенове на Златка Райкова.

Истината, разбира се, я знаят само Златка Райкова и Георги Валентинов, но ако наистина ММА борецът й е посегнал, е абсурдно, че тя продължава да бъде до него.