Глория обича да де забавлява и глези.  Както и да пее, в което наистина я бива

Това твърдят нейните фенове, които никак не са малко. И затова те искрено, от сърце се радват на снимките, които Галина Иванова, по-известна с псевдонима си Глория е постнала в социалната мрежа.

Там родената в Русе певица съобщава, че се радва на слънцето на Малдивите. Както и на кристално чистата вода и уникалния плаж.

Заради забързаното си ежедневие, участия и изяви на наши и чужди сцени, а и заради уморителното си турне в Америка Глория е решила да отдъхне подобаващо

[caption id="attachment_313557" align="alignright" width="300"]Глория се готви за плаж Глория се готви за плаж[/caption]

С кого е обаче фолк дивата не става ясно. А и от фотосите не личи да има някой около нея. Не се виждат и други хора.

Кралицата на поп фолка засега запазва епикурейско мълчание относно личния си живот.

Пълно табу е с кого Глория отмаря преди голямото си турне зад океана.

Преди известно време за изпълнителката на „Ангел с дяволска душа” се чу, че има тайна забежка в Сърбия и често отскача там. Но категорично тя нито потвърди, нито отрече клюката. Дали той е човека, никой не знае.

Глория не престава да твърди обаче, че сърцето й е свободно и все още очаква принца на бял кон. Русенлийката е категорична в едно. Любимият, който без страх ще застане до нея трябва да я приеме, каквато е. С нейните плюсове и минуси.

Поп фолк певицата е убедена, че заради любовта няма да прави никакви компромиси.

Една от примите в страната не се бои и от това, че скоро може да стане и баба. Тя харесва и приема приятеля на дъщеря си Симона – Симеон и според нея това е нормален ход.

Под фотосите в социалната мрежа от плажа на Малдивите феновете й коментират, че тя все още хваща окото с перфектната си визия и изпънато тяло.

Певицата се радва на голям успех. И предизвиква много мъжки въздишки.