Новите лица на сутрешния блок по бТВ - единият е Антон Хекимян, който напоследък замества всички в медията, и  непознатата за зрителите Биляна Гавазова - репортер и доста добър професионалист

Докато Антон Хекимян за младата си възраст натрупа много стаж и опит в бТВ, започнал като стажант, премина като репортер, направи редица добри материали, сега го виждаме всяка събота и неделя да замества и оттеглилата се по майчинство Лова Крумова и Антон се справя идеално и с това. Със сигурност има нюх за новините.

[caption id="attachment_313609" align="alignright" width="300"]Вижте кои ще са новите лица на сутрешния блок по бТВ Вижте кои ще са новите лица на сутрешния блок по бТВ[/caption]

Както пишат и в медията "За Жената", скоро Генка Шикерова излиза в болнични, защото очаква второ дете и това налага смяната на екипа водещи на сутрешното предаване. Въпреки че Константин и Генка са нелош тандем, те сякаш не успяха да победят по рейтинг Ани и Виктор, които напуснаха бТВ и сега са при конкурентите, припомня Kliuki.bg.

Затова сега ръководството на бТВ подготвя съвсем ново дуо водещи, които не сме гледали заедно на екран. Биляна и Антон са млади, креативни и се очаква да са интересни на зрителя. Предстои да видим как те ще се справят с голямата конкуренция по телевизиите относно сутрешните блокове.

От екран слизат и опитните Гена Трайкова и Венелин Петков, но те не напускат, а стават част от ръководния екип на новините. Техни заместници са също млади и симпатични хора Иван Георгиев и Лиляна Боянова.