Поп фолк дивата Лияна е потресена от новата клюка за себе си

А то е, че продължава със стара връзка. И отново е в обятията на футболиста Благой Георгиев. Участничката в последният сезон на реалито Vip Brother, където се показа като изключително плашлива и ранима отрече да е поредната мъжемелачка.

[caption id="attachment_313725" align="alignright" width="223"]Лияна бясна на форумци Лияна бясна на форумци[/caption]

„Сърничката” на поп фолка успешно замаи тогава главата на брата на Кобрата Тервел Пулев и за малко да му докара раздяла със жената на живота му и неговото дете. Все пак тя успя да се измъкне с приказките, че това поведение, на което бяха свидетели милиони зрители на шоуто не е това, което изглежда и което се мисли.

Лияна има зад гърба си един неуспешен брак с чужденец, който според нейните думи й е нанесъл неоспорими и трайни „повреди” на нейното физическо и психическо здраве. И последвалото поведение в Къщата е заради това, че изпълнителката на „Ще си търся мъж” просто иска да забрави и да се отърси от неприятното си съжителство с този мъж.

В добавка бившият й съпруг и правел сечено с дъщеричката им и настройвал срещу майка й, изтъквайки колко аморална и подвластна е тя на желанието си на всяка цена да бъде под покровителството на някой мъж. Което пък я карало да не подбира партньорите си. И да е вечно зависимо от този свой нагон. Знаем за падалките на чалга фуриите по ритни топковците. Вечното дерби между изпълнителките на лекия жанр в бг музиката и ритнитопковците ще продължи и занапред.

Най-фрапантен пример е футболния бос Коко Динев, през чието легло преминаха не една и две фолк диви. Примерите за тази „странна симбиоза” са безкрайни и за други наши футболни величия. Затова и някак естествено Интернет пространството гръмна, че Лияна е отново с Благой Георгиев. Нито той, нито тя са от кротките, камо ли да спазват каквито и да са морални табута.

Но Лияна е повече от гневна на форумци, които подмятат такава гнусна лъжа, която повторена няколко пъти може да се превърне и в истина. Поп фолк изпълнителката е категорична, че нито се вижда, нито се засича някъде с именития футболист вече четири години. За този дълъг период тя не само не е била с него в една компания или е имала нещо по-специално с него, дори отрича да е била очи в очи с него.

Софиянката е убедена, че това няма толкова да навреди на нея, защото по неин адрес са изсипани какви ли не небивалици. Тя се тревожи за на Благой.

Защото той е семеен и има вече две деца, обяснява Лияна. От неоснователните сплетни по техен адрес няма да спечели никой, но те могат да съсипят едно семейство. За което този път изкусителката твърди, че няма да има вина.