Актрисата Радина Кържилова вече е сигурна в едно нещо

Младата надежда на българското кино е повече от убедена, че иска да влезне в нова, значима роля за живота си. А тя е да има дете и да стане майка. Радина Кържилова обича децата и копнее скоро да има вече свое.

Бг звездата, която успешно се превъплъти в ролята на Сиана от „Стъклен дом” и в поредицата „Фамилията” се надява това да й се случи скоро.

[caption id="attachment_313739" align="alignright" width="275"]Радина Кържилова мечтае за поколение Радина Кържилова мечтае за поколение[/caption]

Но най-вече разчита на божията воля в това смело нейно начинание. Гаджето на Деян Донков, за чиято връзка се наговориха и изписаха куп ужасяващи неща отричат те да са верни.

Признават, че дружбата им е бурна, но без каквито и да е физически насилия или издевателства над другия. Според Радина Кържилова и Деян наговореното по техен адрес из жълтите вестници и интернет пространството не отговаря на истината.

Това, което съществува между тях било чиста проба любов и наистина е такова. А зловредните клюки са по-скоро породени от завист, отколкото да отразяват реалната действителност.

Деян определя половинката си като изключително човечна и загрижена, любвеобилна.

При едно от неговите „посещения” в болница Радина Кържилова цяла нощ останала до любимия си на съседното легло, въпреки че тези заведения я отблъсквали тотално.

Радина не била от лесните тийнеджърки. Израстването й било белязано с много трудности, пери пети и е донесло куп тревоги на родителите й.

Радина Кържилова била непокорно момиче, често бягала от дома си, не се е обаждала с дни. Въпреки това баща й майка й твърдо застанали зад своето твърдоглаво момиче й в противовес й дали своята безрезервна подкрепа.

Младата актриса признава, че все още се страхува от славата и от това какво ще кажат за нея хората.

Твърди, че след първата си значима роля е усетила как зрителите са наблюдавали личния й живот много внимателно. Това продължава да я стряска.

Надява се да претръпне, но за това ще й е необходим по-продължителен период от време. Чаровната брюнетка е категорична, че след като прехвърли 40-те години ще се адаптира успешно.

Радина Кържилова на този етап обича и играе ролите си с видимо удоволствие. Свикнала е така и ще продължи да го прави. А то е да се отдава безрезервно както на любовта, така и на сцената като актриса. Защото не умее по друг начин.