Андреа и Кубрат Пулев си разменят „животински” закачки и се държат като женени от седем години

Андреа и Кубрат Пулев разтревожиха общите им фенове – държат се като двойка със сериозен брачен „стаж”.

Красивата приказка за любовта между две звезди или за Красавицата и Звяра се превръща в нещо друго като минат годинките. Така поне изглежда развитието на отношенията между Андреа и Кубрат Пулев.

Въпреки, че тя има статут на звезда поне на Балканите, а той е световноизвестен боксьор и шампион, двойката им не е застрахована от влиянието на времето и умората.

Любимците на медиите се оказаха като всички средностатистически двойки, макар любовта им уж се подклажда от това, че не делят общ покрив и имат успешна кариера, видя kliuki.bg.

Андреа и Кубрат Пулев показват поведение на семейни, които изживяват прословутата Криза на седмата годишнина от брака. Е, двамата са заедно повече време и така и не направиха приказната сватба, за която ги притискат всички, но какво от това?!

Тя мечтае да превземе световните класации. Той иска също да продължи боксьорската династия като брат си Тервел. Андреа се забавлява с провокативни селфита и вечери „по женски” с Моника Валериева. Кубрат скучае в сепаретата...Блондинката се кара задочно с разни футболни съпруги и златотърсачки. andrea andrea 2 Боксьорът й подарява сладкиши и сувенири с прасенца с дебелашки намек, че е време да отслабне, отбеляза HotArena.net. В отговор тя пуска многозначителен коментар във Фейсбук:

andrea FB

Дали копнеещият за семеен уют спортист не смята да търси друга майка за децата си?! Жалко за романтичните тийнейджърки тогава, които въздишат колко страхотна е Златната двойка на България - Андреа и Кубрат Пулев!