Галена адски разочарова феновете

Галена адски разочарова феновете
5 (100%) 5 votes

Поп фолк дивата Галена изуми своите верни фенове. Певицата накара почитателите си да се разочароват от нея

Родената като Галина, известна с артистичния псевдоним Галена разкри неподозирани черти от своя характер. А те са, че тя е стисната.И се скъпи да даде пари за нов клип на последното си парче.

Изпълнителката на „Ангел по лице, дявол по сърце” е известна с многобройните си странности дори и за чалга средите.

Галена тотално разочарова феновете си

Галена тотално разочарова феновете си

Родената в Смядово поп фолк изпълнителка не за първи път игнорира добрите маниери и пренебрегна всички предписания за морално поведение.

Фолк дивата не може да се размине, без в участията й да има провокация .

Тя почти винаги е предизвиквала слушателите си в чалготеките с екстравагантното си поведение и неудобните въпроси, които е задавала на случайно избран мъж от публиката.

Провокативното й поведение е, за да й дават яки хонорари попийналите мъже, не спират да я корят завистниците.

Които вървежната певица често подминава с присмех. Но последната й постъпка наистина втрещи дори и най-верните й привърженици. Меломаните очакваха невероятен клип за последното й парче.

Още повече че нашумялата певица тръбеше усилено, че най-новият й проект е уникален и с него тя наистина ще шашардиса аудиторията. Да, ама не, както казваше известен от миналото политик. Галена наистина ги шашна, но със скъперничество.

Изпълнителката на „Утешителна награда” така се е стиснала, че дори и е използвала старо видео. А песента, която обещаваше да е нова и завладяваща се оказа копие на гръцко парче..

Меломаните очакваха едва ли не чудо. Защото вярваха, че половинката на вафления бос наистина ще ги зарадва с оригинални текст и музика.

Разочаровани, те изпълниха мрежата със своето недоволство, като насочиха стрелите си към доскорошната си любимка Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Галена адски разочарова феновете”

  1. фен на попфолка

    апр. 28. 2014

    галена окраде колежака си есил дюран- най-новата песен на галена точно никога е копие на песен на есил дюран..галена , чиито гласови данни са много слаби се слави с това че копира песни, клипове и визии

Добавете коментар