Поп фолк дивата Галена изуми своите верни фенове. Певицата накара почитателите си да се разочароват от нея

Родената като Галина, известна с артистичния псевдоним Галена разкри неподозирани черти от своя характер. А те са, че тя е стисната.И се скъпи да даде пари за нов клип на последното си парче.

Изпълнителката на „Ангел по лице, дявол по сърце” е известна с многобройните си странности дори и за чалга средите.

[caption id="attachment_313810" align="alignright" width="300"]Галена тотално разочарова феновете си Галена тотално разочарова феновете си[/caption]

Родената в Смядово поп фолк изпълнителка не за първи път игнорира добрите маниери и пренебрегна всички предписания за морално поведение.

Фолк дивата не може да се размине, без в участията й да има провокация .

Тя почти винаги е предизвиквала слушателите си в чалготеките с екстравагантното си поведение и неудобните въпроси, които е задавала на случайно избран мъж от публиката.

Провокативното й поведение е, за да й дават яки хонорари попийналите мъже, не спират да я корят завистниците.

Които вървежната певица често подминава с присмех. Но последната й постъпка наистина втрещи дори и най-верните й привърженици. Меломаните очакваха невероятен клип за последното й парче.

Още повече че нашумялата певица тръбеше усилено, че най-новият й проект е уникален и с него тя наистина ще шашардиса аудиторията. Да, ама не, както казваше известен от миналото политик. Галена наистина ги шашна, но със скъперничество.

Изпълнителката на „Утешителна награда” така се е стиснала, че дори и е използвала старо видео. А песента, която обещаваше да е нова и завладяваща се оказа копие на гръцко парче..

Меломаните очакваха едва ли не чудо. Защото вярваха, че половинката на вафления бос наистина ще ги зарадва с оригинални текст и музика.

Разочаровани, те изпълниха мрежата със своето недоволство, като насочиха стрелите си към доскорошната си любимка Галена.