Жената на Благо Георгиев - Христина, не издържа и даде на Лияна хубав урок!

Певицата Лияна, на която много й допадна да се прави на невинна сърничка по време на шоуто Вип Брадър, получи наистина добър урок. Тя буквално бе разплакана от унижение и то по най-болезнения начин - от половинката на бившия си Благой Георгиев. Христина, която роди дете на футболиста, не издържа и реши да "сипе" на Лияна, при това пред всички.

След поредните новини в медиите, а и в светските среди на столицата, че Лияна отново е прикотката в леглото си Благо Джизъса, който слагал рога на законната си половинка, Христина изригна.

[caption id="attachment_313829" align="alignright" width="300"]Лияна Лияна се разревала от унижение след думите на Христина[/caption]

"Моля ви, не ставайте смешни! Мъжът ми Благой Георгиев не е ракета носител за западнали и забравени чалгаджийки. Осъзнайте се, а някои хора нека да си намерят по-добър и достоверен начин за реклама. Няма да успееят да разрушат семейството ми, нито да ме притеснят. Щастлива съм и обичана", заяви Христина пред цялата страна, с което даде на всички да разберат, че Лияна е последната жена, от която би ревнувала.

А и певицата Лияна отдавна вече е прочетена книга за Благой Георгиев, който заедно с жена си, също скочи срещу клюките. "Благо иска най-сетне да спрат да го свързват с Лияна. Не само, защото няма нищо общо с нея, а защото съжалява за всичко, което са имали преди. Той още не може да си прости, че изневери на Христина с Лияна, докато жена му чакаше дете и затова Лияна се превърна в черна страница от неговия живот", коментират близки до футболиста Благой Георгиев.

Самата Лияна на свой ред отрече твърденията за подновената си връзка с Благо Джизъса, но близки до нея разкриват, че останала съсипана от думите на Христина. "Това си беше чисто унижение и Лияна го прие точно така. Макар и да прави големи глупости в живота си, тя е лесно ранима, а изказването на Христина я сломи и разплака", разказват дружки на Лияна.