Венета и Тишо се карали постоянно и накрая съседите им просто не издържали

Както е известно, Венета и Тишо продават своя апартамент от 107 кв. м., но причината е наистина нелепа. Всъщност семейството се видяло принудено да си търси нов дом, тъй като съседите му събрали подписка за това, пише "Всеки ден".

Последният скандал между Венета и Тишо прелял всякаква чаша. Двамата вдигнали целия блок на крака в 2 през нощта. Тв водещата обвинила мъжа си, че е бил с друга хубавица, заради което се прибира чак сега. От своя страна Тихомир вече не понасял ревността на съпругата си и също избухнал.

"Цяла нощ не спахме и ги слушахме как се обиждат един друг" - разкриват съседите на Венета и Тишо.

[caption id="attachment_313842" align="alignright" width="300"]Венета и Тишо изгонени от съседите им Венета и Тишо изгонени от съседите им[/caption]

След този скандал вече окончателно било решено, че това семейство трябва да си замине от блока. Подписката била събрана мигновено. По закон, ако има единогласие, съседите имат право на подобна крайна мярка. Райкова обаче пък има право да протака продажбата. Могат да минат месеци, в които съседите да продължават да търпят кавгите.

Цената на жилището е определена на 143 хил. евро. Толкова иска Венета Райкова. Изцяло тя си е определила сумата, тъй като апартаментът е нейн, закупен изцяло с нейни средства и е на нейно име, припомня Kliuki.bg. Тихомир няма думата в продажбата, както често няма думата и в скандалите, където гръмогласната журналистка се чувала в пъти повече от мъжа си.