Като две капки вода губи непрекъснато зрителска подкрепа, въпреки силния кастинг и феномеланото му представяне

Като две капки вода – Сезон 2 рискува да се провали с трясък, заради непрекъснатото лансиране на Нети!

Зрителите всяка понеделник вечер се забавляват изключително с превъплъщенията на звездите, но приключват с масово плюене във Фейсбун на края на предаването, видя kliuki.bg.

Независимо, че тази година кастингът е повече от впечатляващ, а шоуто на звездите е убийствено, хората истерично ругаят продуцента и журито почти след всеки лайф. Снощният епизод на Като две капки вода не беше изключение, а причината е дежурна – Нети пак беше №1!

Не че пеещата актриса се приставя зле, но „щедростта” на Бутона на късмета, вечните хвалебствия на журито и дежурната й челна позиция изнервя феновете.

Последното превъплъщение на Нети беше Барбара Стрейзънд. Жената на Дони (който също е на щат в Като две капки вода) си изигра ролята прилично, но беше далеч от представянето на Неве като 100 кила или Стефания в образа на Стенли.

Халваджиян и компания разумно класираха Щефи на първо място след най-оспорваното състезание до момента, но „зрителският” вот – О, ЧУДО – й отне заслужената победа! Stefania_Stenli

[caption id="attachment_313851" align="aligncenter" width="300"]Как пък тези двете не се харесаха на драгия зрител?! Как пък тези двете не се харесаха на драгия зрител?![/caption]

Феновете на предаването моментално писнаха като ужилени в социалната мрежа. Нароиха се обвинения в конфликт на интереси, заканиха се, че няма да гледат вече Като две капки вода. Дори имаше предложение да дадат колата на Нети да миряса от сега, а до края на шоуто да се избере истинският победител.

Маги Халваджиян, Юлиан и Хилда се размазват от обяснения, ирония и аргументи, че всички били толкова добри, но регламентът бил такъв – не може на всички да дадат 10 точки! Зрителите проявяват някакво разбиране само към Милица, но са направо безпощадни към „отличничката” Нети!

„Победителката” беше наказана по най-жестокия за един артист начин. Когато й връчиха чека, Нети не получи бурни овации, каквито си вярва, че заслужи. Вижте поредния позор в Като две капки вода във ВИДЕОТО ТУК!