Фолк дивата Дебора продължава да показва своите интересни влечения и подбуди по време на купон

Невероятно шоу за публиката за пореден път изнесе красавицата Дебора Иванова, която отново демонстрира, че на нея женските ласки не са й чужди. Фолк певицата се натиска в нощен клуб със своя приятелка на име Марина Божкова. На видеото, което предоставяме на вниманието ви, се вижда ясно как Дебора и Марина танцуват опасно близки. Фолк дивата е в доста привлекателен за мъжкото око контакт с приятелката си и я докосва от задна позиция, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_313965" align="alignright" width="300"]Дебора Иванова винаги знае как да провокира мъжките фантазии Дебора Иванова винаги знае как да провокира мъжките фантазии[/caption]

Дебора вече стана известна с подобни прояви, които направо подлудяват мъжете и ги карат да фантазират какви ли не неща. Преди повече от месец тя бе изловена в нощен клуб да се натиска с друга своя приятелка на име Лили Найчева. Всъщност с Лили взаимоотношенията на певицата продължават да са опасно близки, тъй като преди да се разгорещи с Марина, тя е щракната в интересна поза и с нея.

Много се изговори и изписа дали Дебора има нова любов в живота си. След като скъса с последния си възлюбен навръх 8 март, фолк дивата обяви, че не желае за момента да се обвързва, но после се появиха различни спекулации, свързани с мъже. Виждаме обаче, че и жените са слабост за Дебора. Красавица при красавица отива - е любимият сън на всички мъже. Е, Дебора умее да превръща сънищата в реалност, поне когато посещава нощни заведения.

Вижте как певицата се забавлява доста провокативно със своята приятелка. Вълнуващо видео за всеки мъж!