Глория изкушава местните с убийствени форми и бял бански, докато палавата й щерка показа „зетя” на тати и родата

Глория се похвали във Фейсбук със страхотна форма и почивка в Рая.

Примата на попфолка избяга от суетата на шоубизнеса на Малдивите, където очевидно се е радвала на слънчево време, чисти плажове и вода и отлично обслужване.

За радост на почитателите си-мъже Глория не е сложила нито грам отгоре след като постигна съвършена форма в Денсинг старс, видя kliuki.bg. Тогава феновете се прехласваха по тялото й, на което могат да завидят много по-младите миски. Не е ясно дали певицата още се поддържа с танци (нейният учител Светьо в момента разбива класациите с Михаела Филева), но малцина над 40 години имат подобна фигура! Глория на Малдивите

Глория на Малдивите

Глория на Малдивите

Глория на Малдивите В България се роят слухове, че Глория скоро ще става официално тъща, но тя провокира клюкарите с твърдения, че иска да се види булка и все още може да роди както мнозина популярни дами. Глория на Малдивите

Глория на Малдивите

Глория на Малдивите

Глория на Малдивите

Глория на Малдивите

Глория на Малдивите Не е ясно как гледа Симона на идеята скоро да стане кака, но пък е толкова щастлива в любовта, че едва ли се чувства застрашена. Единственото (засега) дете на Глория заведе избраника си при тате в Кърджали.

Докато мама се препича на Малдивите, кандидат-звездата се прехласва пред гледката на местния язовир и че няма по-прекрасно място на света. Е, то като си толкова млад и щастливо влюбен, няма нужда да харчиш луди пари за почивка, за да разказваш, че си в Рая.

Глория обаче отдавна е видяла всичко и се задоволява само с най-доброто!