Огнената Маги Желязкова е в стихията на нова страстна, истинска любов!

Така е, Маги получи втори шанс в любовта. След дълги години брак, едно дете и много компромиси в името на любовта и близките, Маги Желязкова отново е влюбена и готова да остане с този мъж завинаги. А мъжът се казва Георги и е просто познат от години, той също е семеен доскоро с деца.

[caption id="attachment_314188" align="alignright" width="300"]Маги Желязкова за новата си любов Маги Желязкова за новата си любов[/caption]

Но когато съдбата ти е написала да бъдеш с някого, той не чака. С множество семейни проблеми и Маги, и Георги се пооткриват съвсем случайно и се харесват истински, започват да си пишат, да се виждат и усещат, че се допълват, че искат да бъдат заедно. Казват на половинките си, че са влюбени, децата са по-шокирани, но ги разбират. Пред списание "Story" Маги разказва за тяхната любов и ни запознава с мъжа на сърцето си.

Сега и двамата са щастливи заедно и бавно и спокойно свикват с новата ситуация в живота си. Но са категорични, че децата са преди всичко и ако усетят че за тях е проблем, биха жертвали всичко, дори и любовта си.

Маги има голям син Боби, а с бившия си съпруг вече са само приятели, които доста добре се разбират, припомня Kliuki.bg. Дори той не бил изненадан от новата любов на Маги, защото както казва тя в последно време - нещата между тях съвсем не са вървели добре и си общували само покрай проблеми и ангажименти, свързани със сина им.

Хубаво е, когато съдбата ти даде втори шанс, дано двамата герои го съхранят.