Кейт Ъптън пробила трудно в киното заради стереотипите, че актрисите трябва да са много слаби

Моделката и от скоро актриса Кейт Ъптън разказва публично, че в киното има много норми и стереотипно мислене, че специално на нея ролята във филма с Камерън Диас - "Другата жена", й е била дадена много трудно, с много трудности се сблъскали тя и нейният агент, за да я получи, научи Kliuki.bg. Още на кастингите пищните форми на 21-годишната хубавица направили впечатление и много от специалистите били на мнение, че едва ли Кейт ще е подходяща. "Другата жена" е комедия, където Кейт и 41-годишната Камеран Диас по много хумористичен начин се преплитат в интриги и изневери.

[caption id="attachment_314221" align="alignright" width="300"]Кейт Ъптън пробила трудно в киното по доста странна и нелепа причина Кейт Ъптън пробила трудно в киното по доста странна и нелепа причина[/caption]

Самата Кейт Ъптън се смята за много привлекателна и твърди, че нейн идол в киното е Мерилин Монро. Както пишат и в Actualno.com, Кейт се надява да се доближи един ден до славата на Мерилин и искрено смята да разчупи всички общоприети стандарти в киното и модната индустрия. Защото пищното тяло не е нещо пошло, според нея, а красота, ако не е натрапено и предизвикателно. От своя страна самата Камерън споделя за въпросния филм, че е бил забавен и че изневярата е нещо, което се случва често, но всеки я приема различно. Тя с лекото приема конкуренцията на 21-годишната Кейт и й желае успех. Хубавицата Диас казва, че се чувства страхотно на своята възраст, уверена, смела, щастлива.