Самият Роби Уилямс съобщи голямата новина в социалните мрежи

Роби Уилямс и половинката му Айда Фийлдс очакват втора рожба, след като вече си имат момиченце - Теодора Роуз, което е на годинка и половина. Двамата са готови за второ дете, научи Kliuki.bg. Самият певец написа, че малката Теодора ще става скоро голяма сестра. Той сподели, че не е бил сигурен дали може да бъде родител, предвид това че самият той се определя като капризен и егоцентричен по характер, но с малката се справял добре и вече е сигурен, че иска още деца, дори мечтае за голямо семейство, пишат и от "Всеки ден".

[caption id="attachment_314233" align="alignright" width="226"]Роби Уилямс пак баща Роби Уилямс ще има второ дете[/caption]

Роби Уилямс се надява този път да си имат момче с Айда, защото вече имат момиче и ще е по-интересно да имат деца, представители и на двата пола.

[caption id="attachment_314234" align="alignleft" width="236"]Роби и Айда Фийлдс сключиха брак през 2010 година Роби Уилямс и Айда Фийлдс сключиха брак през 2010 година[/caption]

Както е известно, Роби Уилямс в миналото водеше доста бурен живот и имаше проблеми с алкохол и наркотици, но талантът му е безспорен и от много години е един от най-харесваните музикални изпълнители по света. С любимата си Айда Фийлдс са заедно от доста време, сключиха и брак преди четири години и все още са щастливи заедно. Очевидна е промяната в певеца с годините, по-уравновесен и много по-сдържан. Роби не е онова буйно момче, може би и бащинството е допринесло много за укротяване на буйния му нрав.