Ивана доказва, че не умее просто да пее, но и да говори и да се кара

Ивана влезе в ТОП 40 на класациите, но не с хит!

Певицата на народа показа „Голямо гърло” не само на сцената. Фенове на изпълнителката публикуваха аудиозапис от участието на любимката си през април, тази година. На него ясно се чува как Ивана вдига страшен скандал на управител в заведение в Шумен.

Според публикувалите компромата, аудиото не само е актуално, но и се е случило във един от веригата клубове на Митко Пайнера, научи kliuki.bg. Ивана обаче пет пари не дава, че ще има проблеми с шефа си, нито, че няма да си получи „парсата”.

Певицата крещи на микрофона си, защото въпросният управител явно е настоял да пее само песните, с които е станала популярна – „Не пей циганско, турско, народно”. Ивана обаче не напразно беше обявена като Амазонката на фолка, когато изгря. Певицата заплашва с прекратяване на участието, защото не напразно има двадесетгодишна кариера и до сега никой не се е месил във „воденето” на пеенето.

„Не ми се бъркай в работата!”, нарежда го побеснялата чалга-дива! В крайна сметка, „компетентният” познавач на клиентелата се предава, а изпълнението на Ивана „Назад, назад, моме Калино” се посреща с бурни овации!

Явно вечерта в Шумен е била доста паметна, а и дори верните фенове обичат сеира. Пореден ден записът се радва на завиден успех в най-популярния български портал за споделяне.

[caption id="attachment_314307" align="aligncenter" width="300"]Ивана се скара на управител, сякаш пред нея се намира Теодора Ивана не напразно изгря като Амазонката на фолка[/caption]

До момента са го преслушали над 18 000 последователи и малцина от тях си позволяват да критикуват Ивана. Нейното „Няма турци, няма българи, няма цигани - всички сме равни!” се посреща с възхищение дори от тези, които уж ненавиждат чалгата!

Чуйте как Ивана показа, че е голяма жена във всеки смисъл на думата: