Невероятно даровитата Крисия Тодорова не може да повярва, че й се случва това! Заслугата обаче си е само нейна

Крисия Тодорова е малкото момиченце от Разград, което за нула бройки успя да превземе не само сърцата на българите, а и да удари в земята конкурентните предавания по всички телевизии, че дори и рейтинга на самия Слави Трифонов.

Такова чудо в България досега не се е случвало, затова и родителката на Крисия - Ангелина, започна да я мъкне по врачки и баячки в целия разградски регион. Дали те са подсилили с нещо късмета на Крисия, или тя просто си го носи, не се знае. Но е факт, че уникалната Крисия не може да повярва на щастието, което й се случи. А именно честа да бъде поканена да пее на грандиозния концерт по случай Гергьовден, в зала "Арена Армеец".

[caption id="attachment_314320" align="alignright" width="300"]Крисия Крисия получи невероятно уважение, което обаче сама си заслужи[/caption]

Фамозната зала е мечта за много наши утвърдени в годините изпълнители, които обаче все още са нямали привилегията да пеят там. "Арена Армеец" е била единствено за звезди титани от сорта на Лили Иванова и чуждестранни величия. Ето че Крисия обаче ще излезе на огромната й сцена още на 9 годинки. Да, това е истинско чудо, в което отначало нито Крисия, нито родителите й успели да повярват.

Малката-голяма Крисия ще се изяви редом с великия Орлин Горанов и оперната певица Еделина Кънева. А грандиозен военен духов оркестър ще съпровожда изпълненията им.

Малката сладурана Красия вече усилено репетира за концерта повече от седмица като, разбира се, разчита на напътствията на своята любима учителка Свилена Дечева. На концерта ще присъства цялото й семейство, а записът от него най-вероятно ще се излъчи по телевизия Би Ти Ви в някоя от следващите седмици.

Познати, близки и съученици искрено стискат палци на талантливата Крисия и са убедени, че тя ще е най-ярката звездичка в грандиозния концерт в навечерието на Гергьовден.