Жени Калканджиева показа истинското си лице Жени Калканджиева прецака сеирджиите

Шестата по красота в света призна, че не гони карез.

Шефката на модна агенция „Визаж”, доказа, че е либерална и разкрепостена. Красавицата Жени Калканджиева още веднъж показа, че злобата и завистта, както и отмъщението, характерна черта за повечето представителки на слабия пол са й напълно чужди.

[caption id="attachment_314352" align="alignright" width="241"]Жени Калканджиева е убедена в своето право Жени Калканджиева е убедена в своето право[/caption]

Защото семейството за нея е висш пилотаж. Особено когато в него вече има едно малко човече, то даже е наложително.

Това верую синеоката красавица демонстрира нагледно. Тя не само прости забежката на по-младия си мъж Тачо, но го прикотка отново с семейното ложе.

Дори заяви, че си чати в социалната мрежа с жената, заради която Тачо щеше да се превърне в свободен мъж – Зорница Линдалева. С любовницата на мъжа си си разменяли писания във Фейсбук, съобщи самата Жени в предаването „Жените говорят”. Със съпруга си са си дали шанс да продължат напред, без да се обръщат и така са открили баланса в отношенията си.

Не така либерална е Жени към представителките на лекия жанр в музиката – чалгата. В интервюта тя не пести пиперливите думи към певиците от бранша, нито спрямо начина им на държане, поведение на публични места и залитанията им към имотни господа с цел материални облаги на всякаква цена.

Единственото, с което не прави компромиси е работата. Там е във вихъра си, признава бившата моделка. Не гледа с добро око на недисциплинираните млади момичета, които не влагат сърце в това, което правят.

Мис България 1995 дори недоумява как може с бившите си гаджета и съпрузи да скъсаш всякакви отношения. Евгения Калканджиева твърди, че с всичките си бивши поддържа приятелски отношения.

Няма слонска памет за лошото, въпреки че живота й не е бил само „цветя и рози”, но умее да цени красивото и да е благодарна за това, което има.

Дали обаче това не е поредната пиар-акция, питат се неверниците.