Марина Мицич грабва първата си титла още абитуриентка, за да последва примера на идола си -...Ивайла Бакалова

Марина Мицич не спира да предизвиква вълнения дори когато отпадна на финала!

Иначе изкусителната гримьорка вече е със статут на култова реалити-героиня – нещо като Пацата или Тризначките, но с още по-големи истерии и претенции! Последната слабост на Емо Каменов „се удави накрая на Дунава”, но пък феновете не спират да я дъвчат и да разказват вицове за нея!

След излъченият снощи пореден панаир, който ще й коства поне баровското „бу”, почитателите на „Къртицата” решиха да намерят отговорът на въпроса „От къде го намерихте това Нещо?!”.

Всъщност Марина Мицич е стара столична кримка, въпреки невръстните си 27 години. Силиконката сега реве, че не ще да става публична личност, но на сладките осемнайсет вече пробила в светските среди.

Тогава Марина Мицич става Мис Студентка, научи kliuki.bg. Не била завършила дори гимназия, но не е за чудене – сигурно пак късно научила правилата за участие!

Въпросът е, че само преди девет години е била наистина красиво момиче и то, без да е пипнато от пластичен хирург. Снимката й от това време, може да накара мнозина да възкликнат като Каменов: „Мариноооооо, може ли да си толкова проста, ма?!”

[caption id="attachment_314406" align="aligncenter" width="300"]Марина Мицич е страхотна на 18 Маринчето без капка корекции[/caption]

Не, че е била глупава – абсурд! Госпожица Мицич първо покрила тест за интелигентност, след това й връчили наградата. След това реди по интервюта, че не пази диети, но не яде хляб и месо. Отделяла по няколко часа упражнения за титлата – направо не знаела как успява да си съчетава убийствените ангажименти. За разлика от останалите момиченца, не щяла да става принцеса, а само да я снимат. Еталон за подражание й били: Ирен Онтева, Елена Тихомирова и...Ивайла Бакалова.

Любопитното е, че на този конкурс Марина Мицич бие Жасмина по точки. Да, същата – асистентката в „Сделка или не”, която скандалджийката гримирала за 50 лева. Точно там брат й – Александър грабна 75 бона, които рискува да загуби заради това плямпало сестра си!

[caption id="attachment_314407" align="aligncenter" width="250"]Мицич триумфира над видението в синьо - Жаси от "Сделка или не" Мицич триумфира над видението в синьо - Жаси от "Сделка или не"[/caption]

На вас харесва ли ви абитуриентката Марина Мицич?!