Емил Русев очаква своята нова най-добра приятелка да излезе от Базата, за да си я гушне отново

Емил Русев доказа, че ”Къртицата” нравът си не мени, дори да не е вече „Къртица”.

Майсторът на лъжите и манипулациите се кълне, че никога вече няма да наранява и мами своята красива съпруга, но никой не му вярва. Криси също беше категорична, че веднъж е простила, но друг път няма да го направи. И тя предизвика толкова доверие!

Екстремното семейство обаче няма какво да се оплаква. Вярно Виктория Джумпарова тръгна да обяснява какви са суингъри, но пък Емо Русев не направи много, за да я опровергае. Може и да разказваше, че моделката изпитва патологична страст към него, но зрителите го видяха как се е лепнал за Бориса Тюйтюнджиева.

За капак двете му любими жени в „Къртицата” се разделиха със страстна целувка, която предизвика доста пикантни коментари в мрежата. Криси ги подсили като сложи снимката от паметния момент на стената си във Фейсбук, видя kliuki.bg. [caption id="attachment_314412" align="aligncenter" width="300"]Русев мечтае за Бориса и Хриси...заедно Русев все проблеми си навлича във Фейсбук, пък после му се карат, че лъже....[/caption] Нейният неверен другар в живота не остана назад и нареди двете си изкушения на видно място за новите му последователи в социалната мрежа. Тогава всички писнаха дружно: „Къртицоооооооо, ти нещо намекваш май, а?!” или „Тук при тебе е много горещо, Русев!”

По-скучните видяха в това намек, че желязната Бориса Тютюнджиева е новата „Къртица”, но тях никой не иска да ги слуша! Къде-къде по-приятно е да се коментират фантазиите на палавника Емил Русев!

Жалко за сеирджиите, че Виктория не изпълни заплахите си! Моделката каза, че ако я предизвика семейството, ще разкрие още скандални тайни за тях! Явно приказките на Емил Русев, че е психопатка не са достатъчна провокация за нея!