Шоуто на Преслава струва няколко зелени „гущера” – певицата умря от срам

Преслава преживя най-голямото унижение в кариерата си.

Певицата сигурно си е мислила до преди две седмици, че най-голямото изпитание за нея е било, когато я освиркваха на поредните Награди на телевизия „Планета”. Тогава тя стана Певица на годината, а феновете на близката й приятелка Галена си го върнаха на нейните за разплаканата им любимка на миналата церемония.

Тогава двете дружки се прегърнаха и успяха да усмирят залата. Певицата обаче сега си има други грижи, видя kliuki.bg.

Започна бясно да сваля килограми и не се раздели само с грозния си прякор „Прасислава”. Ангелогласната изпълнителка доби страховит вид на анорексичка и започнаха грозни спекулации около здравословното й състояние. Наред с това колежките взеха да я подценяват като изпълнителка. Последен удар на някогашната всенародна любимка обаче нанесоха феновете.

Каквото й да говорят за Преслава, доскоро никой не можеше да отрече, че има хиляди заклети поклонници. Преди две седмици обаче, на участие в Кърджали, певицата разбра, че нищо не е вечно!

[caption id="attachment_314455" align="aligncenter" width="300"]Преслава не е кръчмарска певица Фенове не дават на Преслава бакшиш в ръка, а й го хвърлят да си го събира[/caption] [caption id="attachment_314456" align="aligncenter" width="300"]Преслава се засрами Преслава бяга от от срамния бакшиш[/caption] Преслава не знае какво й дойде до главата

Преслава беше унизена като треторазрядна певачка в кръчма и то от хора, които са дошли специално да я чуят. Докато изпълнява последните и най-популярните си песни, певицата беше замеряна с дребни банкноти.

Бакшишите не са нещо обидно за изпълнителките по клубовете, но никоя не би искала да лази, за да ги събира от земята. За звезда от величината на Преслава е двойно по-обидно и си личи по начина, по който се опитва да се измъкне от конфузната ситуация.

Феновете обаче са безмилостни: „Такова шоу ли правиш?! Да ти хвърлят по 1 и 5 долара?!” Преслава няма как да отговори достойно на подобна провокация, а само да се надява да не се повтори.