Ивайла Бакалова изтръпна за миг, че Марина Мицич може да се завърне! Тя сподели пред всички в риалити шоуто, че не иска да вижда повече Марина, тъй като обидата е прекалено голяма!

Кошмарът на Ивайла Бакалова се казва Марина Мицич. Двете се ненавиждат, а Ивайла дори призна пред всички в Базата, че й се повдига само от мисълта Марина да се завърне в "Къртицата", научи Kliuki.bg.

"Само като чух да се споменава за завръщането й, нещо в стомаха ме преразя." - сподели Ивайла в отговор на реторичен въпрос на останалите, че може Мицич да е тази, която ще излезе от Изолатора.

[caption id="attachment_314465" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова изтръпва само при мисълта, че може отново да види Марина Мицич Ивайла Бакалова изтръпва само при мисълта, че може отново да види Марина Мицич[/caption]

Ивайла Бакалова намрази смъртно Марина Мицич, тъй като бе обвинена от нея във вършене на платени услуги на господа в миналото. Това сериозно нарани Ивайла и тя дори се зарече да съди Марина за клевета. В последствие сякаш се разколеба в това си начинание, но обидата си остава. Затова Бакалова не искаше и да чуе за Мицич и се надяваше от Изолатора да се завърне Георги.

Така и стана. В събота вечер Жоро надви Марина Мицич и я изхвърли от предаването. За да се върне при останалите обаче, Георги премина през голямо изпитание. Той трябваше да бръкне в няколко урни, в една от които го ухапа змия. Все пак той се оказа човекът, който се завърна в Къщата, и Ивайла Бакалова може да бъде спокойна.