Асен Блатечки е съсипан от настоящата ситуация, която става все по-непоносима!

Тийн идолът Асен Блатечки е все по-съсипан от дилемата, в която се намира. Преди известно време той официално напусна дома си, за да заживее заедно с новата си изгора манекенката Диляна Попова, която чака бебе от него. В дома си обаче той остави най-скъпото за сърцето си, а именно щерка си Катерина. Момиченцето носи името на съпругата му и точно то може да преобърне живота на Асен Блатечки отново, разкриват близки до актьора.

Както вече всички са наясно, съпругата на Асен Блатечки - Катя, е приела твърде спокойно раздялата им, тъй като това не й се случва за първи път. По време на 14-те години, прекарани с него, Катя се е нагледала на изневерите на Асен Блатечки, които обаче винаги са приключвали скоропостижно и той се е завръщал при семейството си.

[caption id="attachment_314541" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки може да се върне при семейството си, убедени са негови колеги[/caption]

"Катерина е много умна, спокойна и интелигентна. Тя и сега си има едно наум и не изключва възможността Асен Блатечки да се "нарадва" и на Диляна Попова, и отново да се върне при нея. Между другото това е повече от вероятно, защото Асен е адски труден характер и сам си е признавал, че едва ли друга жена, освен Катерина може да го изтърпи", коментират колеги и приятели на Асен Блатечки.

Завръщането на "блудния син" обаче може да стане и по-скоро, отколкото всички са очаквали. И то само заради най-скъпото за Асен Блатечки - малката му щерка, която се намира в изключително трудна възраст. И след като тъщата на Асен - Пламена открито демонстрирала неприязънта си към него, Асен Блатечки все повече се боял да не настрои и детето му.

Асен Блатечки все по-често бил засичан да отскача до дома си, където прекарвал часове наред в компанията на малката и голямата Катя. А те очевидно нямали нищо против. Припомняме и, че статусът "семеен" все още продължава да стои в личния профил на Асен Блатечки във Фейсбук, така че може да сме подготвени за всякакви изненади.