Ивайла Бакалова се оказа отмъстителка като индийска кобра Моделката явно не й минава лесно нанесената обида

Ивайла Бакалова демонстрира характер и злопаметност на слон. Тя не прости обидите на съотборницата си Марина Мицич. Родената в Ниш самотна майка на две дъщери жестоко засегна манекенката. В прав текст тя й заяви, че е била момиче за забавление и се е продавала на имотни господа, които заплащали за ласките й пачки пари.

[caption id="attachment_314571" align="alignright" width="208"]Ивайла Бакалова е много отмъстителна Ивайла Бакалова е много отмъстителна[/caption]

Драмата между двете започна във втория сезон на култовото реалити „Къртицата: Разтърсване”. В него сръбкинята Марина не спря да ръси обвинения и да скача срещу всяка една от съотборничките си.

Бориса Тютюнджиева прие думите на интригантката някак си по-спокойно. Но Ивайла Бакалова се засегна жестоко от думите й. Явно моделката от Варна така и не се укроти и не й прости, а заведе дело за клевета срещу родената в Ниш самотна майка.

Преди това, още в базата двете се хванаха на бас. При загуба от страна на Марина щеше да й хариже колата си, а Ивайла хонорара си, ако загуби. Басът беше за това, че двете трябваше да доказват дали Ивайла Бакалова си е лягала с финансово стабилни мъже срещу финикийски знаци.

Ивайла не отстъпи от решението си, въпреки интервюто на Марина Мицич пред зрителите на ТВ7, след излизането й от базата. Там сръбкинята искрено се извини за обидните думи, хвърлени срещу манекенка Ивайла Бакалова.

Името на бившата носителка на „Мис България” в тийнейджърските й години е замесено с това на мафиотския бос Илия Павлов. Тя била хлътнала по него, а той я давал на свои бизнес партньори, с които устройвали групови изпълнения под чаршафите. В замяна на нейното послушание Павлов й подарявал титли от различни конкурси, а често я спонсорирал със солидни финансови инжекции.

Но съдът все пак ще има последната дума. В съдебната зала ще се разбере дали Ивайла Бакалова е била лесна и се е продавала на богати мъже за пари.