Марина Мицич се надява лъжата й за Ивайла Бакалова да няма последствия! Тя няма никакво намерение да предоставя своя автомобил на Ивайла, въпреки че загуби баса между двете!

Хубавата Марина Мицич няма да подари новия си автомобил на Ивайла Бакалова. Това стана ясно от "Дневниците на Къртицата", където сръбкинята бе специален гост.

"Това, което казах за Ивайла, са някакви си мои илюзии в главата, които не са истина. Няма да дам автомобила си на Ивайла и се надявам, че ще се разбереме с нея очи в очи, когато излезе от предаването. Аз ще й се извиня лично." - обеща Марина Мицич.

[caption id="attachment_314690" align="alignright" width="300"]Марина Мицич си призна лъжата, но не смята да плаща за нея Марина Мицич си призна лъжата, но не смята да плаща за нея[/caption]

Kliuki.bg припомня, че въпросният автомобил бе използван като част от баса на Бакалова с Мицич, в който бившата Мис България си заложи честта и че не е вършила платени услуги на мъже. Ивайла се зарече да съди Марина след края на шоуто, но самата Мицич обиколи няколко медии вече, чрез които се извини публично на Бакалова за обидата и оказалата се клевета по нейн адрес.

Според мнозина обаче, Марина Мицич се е уплашила от съдебното дело и затова си е върнала думите назад. Сега въпрсът е дали Ивайла Бакалова ще покаже снизходителност и ще прости или ще съсипе Марина със съдебен процес и атака на автомобила й. Все пак обаче Мицич ще се подсигури за превозното средство, тъй като щяла да го пише на името на частна фирма, обяви самата тя днес.