Гала разболя половинката си Стефан  Гала дотолкова объркала енергиите в къщата си, че гаджето й било непрекъснато с главоболие и се чувствало изтощено и вечно недоспало

Интериорните решения, които са слабост на водещата на „На кафе” Гала били толкова разнопосочни, че кажи-речи се сменяли ако не всяка седмица, то на всеки четиринадесет дни. Заради тях Стефан пулел очи в тъмното, докато не се появявал новия ден на хоризонта.

[caption id="attachment_314703" align="alignright" width="300"]Гала разболя гаджето си Стефан Гала разболя гаджето си Стефан[/caption]

Всичкото това разбъркване на енергии, нови изменения и прочие неточности влияели на психиката на нейния Стефан.

Не спи, защото е бесен на половинката си, шушукат злобно колежки зад гърба на чаровната блондинка. Наскоро Гала сериозно се пристрастила към корта и тениса. Всяка свободна минута, след като свършило предаването й чаровницата бягала към спортната площадка.

Мълвата носи обаче, че не толкова елегантната игра примамвала Гала, колкото учителя й по тенис. Младокът нямал и трийсет години и телевизионната любимка яко хлътнала към добре сложения младеж.

Това стигнало до ушите на Стефан, който също е доста по-млад от половинката си. След като научил за забежката на половинката си, той често отскачал до корта и дал добре на се разбере на треньора, че любимата му е забранена територия.

Двойката не е от най-мирните. Близки до водещата твърдят, че тя е много ревнива и често вдигала на Стефан чутовни скандали за дребни поводи.Веднъж в софийски МОЛ Гала така побесняла заради това, че Стефан помогнал на млада жена да принесе торбите й с покупки до колата.

Пък и неуредиците с майка му причинявали на Стефан допълнителни проблеми. Родителката така и не успяла да приеме Гала, а държала повече на бившата си снаха.

Тя често й се обаждала, съветвала се с нея и таяла надежда, че рано или късно синът й ще зареже водещата на „На кафе” и отново ще се приюти при първата си съпруга и малката им дъщеричка.