Има много звездни двойки, но кои са най-елегантни?!

Звездите често се появяват в нелеп външен вид на различни мероприятия, въпреки големия брой стилисти, агенти и други хора, които се грижат за вида им. Но разбира се, има и популярни имена от киното, музиката, шоубизнеса, които изглеждат винаги зашеметяващо, модерни, стилни. Тук сме подбрали няколко звездни двойки, които правят впечатление с чар, стил и моден вкус.

[caption id="attachment_314744" align="alignright" width="279"]Сара и Матю са сред най-елегантните звездни двойки Сара и Матю са сред най-елегантните звездни двойки[/caption]

Както пишат и в "iNEWS", за много от модните критици безспорен фаворит са семейство Бекъм. Двамата са винаги с добре съчетани тоалети като цветове и дизайн. Дейвид все още поддържа добра спортна форма, а за Виктория просто не е за вярване, че е родила цели четири деца. След останалите получили модно одобрение са най-красивата жена и най-привлекателният мъж - Джоли и Пит. Разбира се, може да изглежда вече като клише, но те наистина са великолепна двойка и сякаш всяка дреха им стои добре. Добре облечени на светски събития можем да открием и музикалното дуо Бионсе и Джей Зи, които са модерна двойка, но наистина показват вкус и отношение към модата, не прекаляват с екстравагантностите и се съобразяват с това, което им отива.

[caption id="attachment_314745" align="alignleft" width="300"]Бионсе и възлюбеният й Джей Зи на светско събитие Бионсе и възлюбеният й Джей Зи на светско събитие[/caption]

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са също винаги елегантни и в перфектно комбинация. Особено Сара е с много спортна фигура, на която всичко приляга. Следват ги Уил Смит и съпругата му Джейда Смит, те се появяват често на събития, винаги с много елегантна визия. Други музикални величия с вкус са Тимбърлейк и половинката му Джесика Бийл.

Разбира се, пропускаме много други, но тук са само някои от звездите, които умеят да красят червения килим.