Селена Гомес прави недопустими неща в името на славата!

Селена Гомес уволни родителите си - тъй като те според нея умишлено я карали да поддържа имидж на добро и мило момиченце, докато тя вече била пораснала и искала да прави по-буйни изяви, докато те не искали тя да се превръща в бунтарка.

От друга страна пък нейната конкурентка още от детските години Майли Сайръс, наистина успя да спечели много фенове и направи голям хит, това я изстреля на върха. Селена обаче е в застой, тя не е представяла нещо провокиращо, напоследък е доста еднообразна и като начало на новия си имидж, Селена реши да уволни родителите си Манди и Браян, които се грижат за нейната кариера и развитие.

[caption id="attachment_314757" align="alignright" width="300"]Селена Гомес уволни родителите си и иска по-зрял от Джъстин Бийбър Селена Гомес уволни родителите си и иска по-зрял от Джъстин Бийбър[/caption]

Не е ясно каква точно си представя, че ще стане Селена Гомес, но на нея реално обликът на сладка хубавица й отива и тя просто трябва да изненада феновете си с нещо ново, а не да се връща при любовта си към Бийбър, както пише и в изданието  "Story".

[caption id="attachment_314760" align="alignleft" width="294"]Популярна и талантлива още от малко дете Селена Популярна и талантлива още от малко дете Селена[/caption]

С тази заплаха Селена Гомес стреснала родителите си, те сметнали че е грешка да са заедно с Джъстин Бийбър отново. Оттогава младата звезда решила, че всъщност е надраснала този период и публично обявила, че вече смята да излиза с по-зрели мъже. Чаровницата вече се чувствала по-зряла и вярвала, че по-улегнал мъж е точно за нея в момента, споделяла и пред близки.