Майкъл Дъглас и Катрин Зита - Джоунс си дават втори шанс - след като само преди години обявиха, че слагат край на 13 години брак, преминаха през болестта на Майкъл, създадоха семейство и бяха от двойките за пример в Холивуд, излязоха с решение за развод

Разбира се, това често се случва, но много техни почитатели съжаляваха за раздялата им. Заговори се, че Катрин има проблеми с нервите и други слухове се появиха, но само година след раздялата те са отново заедно, винаги са много щастливи на светски събития и изглеждат като влюбена двойка.

[caption id="attachment_314847" align="alignright" width="300"]Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс си дават втори шанс Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс си дават втори шанс[/caption]

Самият Майкъл, който е доста по-възрастен от Катрин, признава, че с времето човек оценява нещата от живота по друг начин. Казва, че с Катрин са преосмислили любовта си и сега имат чудесни отношения, пишат и от "Розали".

Според популярния актьор, много често човек не оценява какво има в живота си, приема човека, с когото живее, като даденост, спира да полага усилия в любовните си отношения. Това неминуемо се отразява на близостта с половинката и скоро проблемите се появяват. Затова сега и двамата са разбрали, че трябва да се ценят повече един друг.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита - Джоунс са невероятни холивудски звезди, с изключително добри филми и наистина създават впечатление на хармонична и балансирана двойка. Това, че са заедно, изглежда най-нормалното решение за тях и семейството им.