Мария принуждава Гущеров да й хрантути цялата рода, за да му се отблагодарява както иска

Мария не спира да излага и себе си, и възлюбения си „Криси”.

Наследникът на „червеният милионер” Гущеров плаща твърде висока цена, за да го завива вечер една от най-изкусителните мацки във фолка. В отплата Мария се държи като вярна ханъма – вече не митка по кръчми, за да се прави, че пее, залепила се е до него и обяснява без умора колко е велик и колко го обожава. Но...Сластното миньонче се оказа истинско предизвикателство и за банковата му сметка, и за прословутото му добро сърце, дочу kliuki.bg.

Гущеров не просто прахосва луди пари за песни, клипове и висок стандарт на живот на любимата си, но и търпи какво ли не за да се хвали, че има гадже – трепач.

[caption id="attachment_314876" align="aligncenter" width="225"]Майката на Мария е катко нейна връстница Грациозната тъща[/caption]

Мария вечно го злепоставя по бизнес-пътуванията му, когато вместо да попие малко от класата на обкръжението му, се интересува само от коли, парцали и сладкарници.

Но това не е най-голямата й претенция. Гущеров не просто се грижи за дъщерята на Мария като своя (както е редно да бъде), но на негова издръжка са и майка и сестра й.

Певицата не спира да се обяснява колко привързана е към семейството си, а за всеки претендент за ръката (или тялото) й е ясно: който иска Мария, трябва да хрантути и родата й.

Щедрият Гущеров тихомълком преглъща не само претенциите на приятелката си и детето й, но и тези на тъщата, балдъзата, че и кучето (също Марая). Младият милионер май не може да се справи с властната Мария... Кой знае?! Може би наистина е толкова ларж и мил, колкото го описва миньончето.

[caption id="attachment_314867" align="aligncenter" width="300"]Мария и родата й са заедно навсякъде Криси тряба да хрантути Мария и фамилия[/caption]

Никой обаче не вярва на искрените чувства на Мария, нито на дивашката симпатия на родата й към него!