Преслава буквално събра очите на любимия си Жоро Бирмата!

Най-вървежната певица от поп фолка Преслава спретна такова шоу на гаджето си Жоро Бирмата, че буквално му събра очите в точка. А той й отвърна подобаващо. Лошото обаче е, че Бирмата бе остана единственият свидетел на лудостта на Преслава. На нея се "полюбуваха" и още десетина души плюс персонала в елитен столичен ресторант.

Преди броени дни Жоро Бирмата завел любимата си Преслава на обяд в тузарското заведение и докато всички погледи били вперени в тях с любопитство, милионерският син отрупал масата с няколко от най-скъпите и деликатесни ястия. През това време Преслава вече започвала да се държи странно като нервно се поклащала на стола и тропала с пръсти по масата.

[caption id="attachment_314885" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава се държи като истинска анорексичка[/caption]

"Решихме, че Преслава и Бирмата нещо са се скарали и тя още му е сърдита, затова се държи толкова дръпнато и неадекватно. После обаче забелязахме, че нервността й се увеличава всеки път, когато сервитьорката поднесе ново ястие на масата. И най-накрая схванахме - Преслава просто се ужасява от храната", разказват свидетели, присъстващи в ресторанта.

Оказва се, че хората не бъркат ни най-малко в преценката си, защото когато Бирмата подканил Преслава да вземе вилицата и да пробва от специалитетите, тя скочила като ужилена.

[caption id="attachment_314886" align="aligncenter" width="300"]Преслава Срамното бягство на Преслава от ресторанта[/caption]

"Няма да ям. Не разбра ли, че не искам да ям, не съм гладна! Колко пъти да ти обяснявам едно и също, на свиня ли ти приличам?!", викнала Преслава и то така, че от съседните маси се обърнали стреснати. На певицата обаче очевидно хич не й пукало и продължила да се кара с Бирмата.

"Ти тъпа ли си, ма?!", на свой ред скочил Бирмата, като отговорил подобаващо на поведението на Преслава.

Кулминацията дошла, когато Преслава изведнъж скочила от стола и без да каже нищо на приятеля си, се изстреляла навън като подгонено животно. А Бирмата си останал с пръст в уста. Той веднага помолил едната от сервитьорките да догони Преслава, но тя не искала и да чуе да се върне в ресторанта.

"Преслава е болна. Та тя вече тежи едва 45 килограма и дава всички признаци на анорексия", плашат се нейни близки, научи Kliuki.bg.