„Имало едно време” държи феновете все още в напрежение, защото интригата ще се разплете в четвърти сезон

„Имало едно време” приключи с почти щастлив край, но добрата новина е, че надежда за зрителите има и тя се нарича „сезон 4”.

Въпреки леко спадналият рейтинг на продукцията, продуцентите се решиха на продължение. И има защо – сагата, която развълнува дори възрастните, предлага все по-вълнуващи истории, злодеи, но и много, много романтични мигове, видя kliuki.bg

Всъщност историята, която пообърка приказките във вида, който ги познаваме, се оказа история, която може да поучи децата. Имало едно време не свършва Имало едно време не свършва Имало едно време не свършва imalo6 imalo5 В нея голямата любов не идва само веднъж; принцесите не са хленчещи кифли, които чакат принца, а се борят за щастието си; дори и в най-лошият има нещо добро, а истинското щастие се постига едва когато положиш сериозни усилия за него.

Всичко това добре разбъркано от Ема Суон и необичайното й семейство накара зрители от поне три поколения да занемеят пред екраните в продължение на три сезона. Финалът на „Имало едно време” се виждаше – всеки от главните герои намери любовта. Дори набедените за безнадеждни злодеи – Мистър Голд и Реджина намериха щастието... imalo4

imalo3

imalo2 Имало едно време не свършва

Имало едно време не свършва Докато смелата Ема Суон пак не забърка кашата, не без помощта на новата си хлюбов – капитан Хук. Не само не разбрахме кои в крайна сметка са тя и Хенри в света на приказките, но и ни очакват нови премеждия. Всичко това обаче трябва да се види, благодарение на усилията на верните фейсбук - последователи на Имало едно време: