Бориса Тютюнджиева отсече: Емил Каменов никога нямаше да ме бие без вътрешна информация

Истината за най-скандалния участник в "Къртицата 2" Емил Каменов беше разкрита от Бориса Тютюнджиева. Хубавицата бе специален гост в "Дневниците на Къртицата", където сподели много интересни моменти от предаването и своите виждания за всеки от участниците, видя Kliuki.bg.

Бориса е убедена, че Емил Каменов е настоящата Къртица, защото за 30 секунди е невъзможно да биеш на теста, без да играеш със самия себе си. Тютюнджиева сподели още, че Емо е безкрайно слаб актьор и че въобще не е такъв човек, какъвто се показва в предаването. Не се разбра дали извън "Къртицата" той е по-лош или по-добър, но истината за неговата личност била друга, смята 23-годишната манекенка.

[caption id="attachment_315021" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева разкри истината за Емил Каменов Бориса Тютюнджиева разкри истината за Емил Каменов[/caption]

Красивата Тютюнджиева даде да се разбере, че няма никак добро мнение не само за Емил Каменов, но и за най-близките му хора в Базата Георги и Ивайла. Според нея, тримата са доста двулични и не заслужават триумф в предаването. Тя разкри, че ще стиска палци за Евгени Иванов да спечели, защото Пушката бил човекът с най-голям морал в цялото риалити още отначалото. Освен волейболната легенда, тя е останала с чудесно мнение за Сано, Костя и разбира се - семейство Русеви.

Kliuki.bg припомня, че Емил Каменов се превърна в човека, който елиминира Бориса Тютюнджиева от "Къртицата Разтърсване". Главният редактор Ники Николов сякаш опита да подведе зрителите с намек за симулиране на Бориса по време на теста, с което да прикрие истинската Къртица в лицето на Емо. Не му се получи обаче на Ники, защото Тютюнджиева разкри съвсем откровено, че е играла на 100% за победата, но срещу Къртицата е нямала шанс. Тя вече елиминира една Къртица - Емил Русев, но тогава той по-скоро остави хубавицата да триумфира. Емил Каменов обаче никога не е харесвал особено Бориса и нямаше вариант да я пусне да спечели.