Истинска подигравка с всички българи се развихри в интернет пространството днес! Емануела стана жертва на нещо отвратително!

Колко ужасен човек трябва да си, за да причиниш това на някого?! Този въпрос си зададе днес Емануела, която изпита за пореден път хорската злоба върху своя гръб. На красивата певица й бе причинено нещо наистина отвратително, а целта е единствено вдигане на рейтинг от страна на местен сайт и Фейсбук страница. Има моменти обаче, в които оправдание няма. Нито рейтингът, нито сензацията, която се е гонила в случая, могат да оправдаят едно такова деяние.

Емануела бе изкарана мъртва. Да, може би е шега с привкус на черен хумор, но авторът дали е помислил как могат да се почувстват близките на фолк дивата?! Едва ли, той просто е гонил своята цел, без изобщо да се замисли кого и какво потъпква по пътя си. Това е най-жалкото.

[caption id="attachment_315156" align="alignright" width="300"]Емануела стана жертва на отвратителна лъжа Емануела стана жертва на отвратителна лъжа[/caption]

Самата Емануела остана потресена от видяното в интернет:

Emanuela-laja"Скъпи приятели, във Фейсбук видях новина за моята смърт. Много груба постъпка на тези хора, които използват името ми за собствени цели по този толкова ужасен начин. Едва ли на някой от тях би му било приятно семейството му да се натъкне на подобна "НОВИНА" във Фейсбук. Наистина не им го пожелавам!"

Проучване на Kliuki.bg установи, че въпросната Фейсбук страница вече я няма. Очевидно след тази ужасна и долна лъжа тя е била премахната или от създателя й, за да не бъде разкрит, или самата социална мрежа я е определила като спам. Това е хубаво, но за няколко часа "смъртта" на Емануела притесни мнозина. Наистина може да остане без думи човек от една такава лъжа. Затова бъдете много внимателни какво точно четете и на какво попадате в социалните мрежи, защото понякога там има наистина потресаващи "новини".