Лили Иванова получи наистина тежък удар, който я остави безмълвна!

Примата на българската естрада Лили Иванова получи неочакван и тежък удар, който я остави без думи. Свикнала винаги да бъде номер едно, Лили Иванова не може да си намери място от новината, че се намери талант в България, който да я задмине по слава. И това е малката чаровница от Разград Крисия Тодорова.

Оказа се, че детето-чудо Крисия Тодорова, която изгря едва преди броени месеци, вече бие ветеранката Лили Иванова по всякакви показатели. В социалната мрежа Фейсбук на името на Крисия Тодорова вече има над 100 групи, страници и потребители, а хората, които следят ежедневно развитието на Крисия и публикуват снимки от всяко нейно участие, са повече от 150 000. Това е феноменален рекорд за България и нещо, което досега не се е случвало, пише известен столичен ежедневник, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315249" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Невероятно - Лили Иванова с по-малко фенове от Крисия[/caption]

За сравнение ще посочим, че голямата Лили Иванова няма повече от 2-3000 последователи и фенове във Фейсбук и интересът към нея е в пъти по-малък от откритието на Слави Трифонов - Крисия.

И докато "Шоуто на Слави" се радва на завидин рейтинг всеки път, когато Крисия участва в него, поканите към нея продължават да валят. Оказа се, че Крисия Тодорова е затрупана с хиляди ангажименти за месеци напред, тъй като тя е най-желаното име за частни и обществени партита и изяви.

[caption id="attachment_315251" align="aligncenter" width="299"]Малката Крисия по-обичана от Лили Иванова Малката Крисия по-обичана от Лили Иванова[/caption]

"Докато Лили Иванова се прави на примадона и отказва ангажименти наред, защото била "голямата работа", то едно малко момиченце като Крисия ще й покаже откъде изгрява слънцето. Лили Иванова е наистина голяма певица с велики песни, но характерът й е ужасен. Не може да отблъскваш постоянно почитателите си и да си мислиш, че ще те обичат вечно", коментират потребители във форумите и във Фейсбук.

Не е ясна още реакцията на самата Лили Иванова, след като разбере, че малката талантливка Крисия я е задминала по брой фенове, но определено коментарът й по въпроса си заслужава интереса.