Емил Русев обяви, че ще си го върне на Емил Каменов за заплахата преди месец

Отношенията между Емил Русев и Емил Каменов отново излязоха на показ по време на "Дневниците на Къртицата" днес, където бизнесменът и жена му Христина бяха специални гости, видя Kliuki.bg. И двамата обявиха за новата Къртица охранителя Емил Каменов, но по-интересното е, че Емил Русев показа, че не е забравил унизителните думи на своя съименник.

През април Каменов заяви по време на номинациите, че ще забие два уреда за женски наслади в Къртицата. Тогава все още не бе официално известно, че заплашителното обещание всъщност е за Емил Русев. Очевидно обаче думите на Емил Каменов са били добре запомнени от Русев и затова той смята да си го върне след финала в събота.

Тъй като новата Къртица е точно Емил Каменов, според Русев, то най-логичното нещо е да му се забият на него обещаните атрибути, но все пак собственикът на салони за красота ще бъде малко по-благосклонен. Макар всичко да изглежда като шега и двамата да са приятели по принцип, Емил Русев има доста интересен план за финала, включващ Емил Каменов.

[caption id="attachment_315264" align="alignright" width="300"]Емил Русев ще се разправя с Емил Каменов лично Емил Русев ще се разправя с Емил Каменов лично[/caption]

"Ще бъде изключително оригинално Емил Каменов да е Къртицата, както се правеше на много честен и открит. Аз съм бил в тази роля и съм сигурен на 99%, че точно той е новата Къртица. Така че обещавам на финала да се появя в публиката с две краставици, които да му забия след края на шоуто." - заяви Емил Русев.

Убедеността на старата Къртица идва най-вече от факта, че играч като Емил Каменов, който не може да постигне и една победа в това предаване, надделя над Бориса Тютюнджиева при теста със супер бързото време от 30 секунди. Освен това Емил Русев е забелязал детайли от поведението на охранителя, които водят именно към него. Да не забравяме, че ако има някой от страничните наблюдатели, който да може най-добре да разпознае Къртицата, то това трябва да е точно Емил Русев.